KRÍZISTÉRKÉP 2018 - CÉGÜNKRE TÖBBSZÖR HIVATKOZNAK

ELKÉSZÜLT MAGYARORSZÁG ÉVES VÁLSÁGKOMMUNIKÁCIÓS JELENTÉSE

Cégünk szakmai elemzéseire többször hivatkoznak benne.

Ez az átfogó kiadvány Magyarország harmadik alkalommal megjelent krízisjelentése, amely az elmúlt év valamennyi mértékadó válságkommunikációs esetét dolgozza fel. Az esetek kapcsán többször hivatkoznak a Beszédírók Kft. kríziskommunikációs elemzéseire mint mértékadó szakmai dokumentumokra.

 

 

A válságkommunikációs jelentés az ICM Annual Crisis Report, valamint a The Holmes Report által elkészített Crisis Review nemzetközi mintáját követve kvalitatív és kvantitatív vizsgálati módszerek kombinálásával nem kevesebbre vállalkozik, minthogy a 2018-as év összes válságát előfordulásuk, jellegük, súlyosságuk, lefutások és kezelhetőségük szerint osztályozza; a tendenciákat összesítse; a kiváltó okokat elemezze; végezetül pedig további olvasmányokat, szakmai orientációs lehetőségeket kínáljon.

 
A kiadvány szerzői vallják, hogy a hazai szervezeteket, kkv-kat, állami intézményeket, multinacionális cégeket és én-márkákat érintő válságokból mind az érintettek, mind a kívülállók rengeteget tanulhatnak, így még a legmélyebb krízisekre is érdemes esélyként, fejlődési lehetőségként tekinteni. Bízunk benne, hogy e kutatási beszámoló nemcsak a kríziskommunikáció és -kezelés gazdasági, üzleti és társadalmi jelentőségére, de a felelős, proaktív vállalati hozzáállás fontosságára is felhívja a figyelmet. Reméljük, hogy az évről évre összeállított krízistérkép kapcsán nemcsak egyre több szervezet ismeri fel a felkészülés nélkülözhetetlenségét, de azon szakemberek száma is nőni fog, akik erre a rendkívül izgalmas és összetett területre összpontosítják tudásukat.
 
A kutatás a Magyar Public Relations Szövetség gondozásában, hazánk vezető kríziskommunikációs szakértőinek közreműködésével jelent meg.
 
A krízistérkép ide kattintva letölthető!